blikk Videochat
logo
kidszone punkt
információ fórum galeria térkép

kezdet vissza tovább végére egyet felfelé

Kedvenc állatom a teknősbéka (7/7)

Kobrizsa Eszter

Kobrizsa Eszter

2008. Okt 8. szerda

Legutóbb megváltoztatott:
2008. Okt 21. kedd

Nyelv: Magyar

Téma:

Demos

trachemys_scripta.pngAzért szeretem, mert nagyon aranyos, kedves, békés állat. Olyan aranyos kicsi orra van! Az unokabátyámnak is van egy ékszerteknőse és azzal sokat szoktunk játszani. Amikor lefeküdtünk a földre és a hasunkon mászkált, nagyon csikis volt.

Egyik nap a teknőst kivettük, és letettük a földre, hadd mászkáljon és ahogy telt az idő, este lett, lefeküdtünk aludni, de a teknőst elfelejtettük visszarakni a helyére. Hajnalban arra ébredtünk, hogy a teknős a szekrény lábát kapargtatta. Felkeltettem anyut, aki bevitte a fürdőbe, lezuhanyozta és visszatette a helyére.

A teknőst Bélának hívjuk. Nagyon szeretem, néha beszélgetünk egymással, de csak úgy, hogy én beszélek hozzá, ő megért, igaz, nem tud beszélni. Azóta megvan, mióta én megszülettem.

1 Hozzászólás

1 a hozzászólás -tol System Administrator

2008.10.21. 13:31

Hallo Eszter, ich hoffe, die Probleme mit den ungarischen Sonderzeichen sind jetzt behoben. Danke für den Hinweis.

Megjegyzésed

Captcha
a lap tetejére

punkt
oldalablak zárása

Bejelentkezés

Gemäß der Verordnung (EU) 2016/679 des Europäischen Parlaments und des Rates vom 27. April 2016 teilen wir mit, dass diese Webseite eigene technische Cookies und Cookies Dritter verwendet, damit Sie effizient navigieren und die Funktionen der Webseite einwandfrei nutzen können.

Cookie-Einstellungen ändernCookies annehmen