Das ist die Gruppe des Seminars ,,Abenteuer Mathematik" 2010. Wir sind zu zwölft ( 10 der 2. Mittelschule und 2 der 3. Mittelschule.
3
Kommentare
1
Kommentar von Doblander Siglinde
12.07.2010 22:01
Lieber Michael, ich wünsche dir interessante Tage an der Sommerakademie und neue Freunde, mit denen du über deine Interessen sprechen kannst
2
Kommentar von tata
13.07.2010 10:09
ahoj misko, doufam, ze se ti tam libi, napis mi prosim, jake hadankz resite. Tesim se na tebe, tadz je hrozne horlo. ahoj tata
3
Kommentar von Stanek Michael
13.07.2010 15:54
tak mi sme udelali vcera hruzne hadanky s cislama, treba, ze sme brali nas den narozenini (u me 28) plus 3 a to krat dva a pak k tomu este jednou den ( 28 ) a jednou mesic ( 1 ). a pak sme rikali cislo ucitelovi a on nam rikal, kdi sme se narodili. potom sme hledali ( jen deti), jak to udelal a rikali sme mu to. u toho sme bili prvni. pretim sme udelali jinou hadanku, ale neni to moc lehke ukazat, tak ti do rikam, kdis se vratime ( tam sem to taki mel jako prvni). odpoledne sme meli treba ze sme meli s nakich cisel udelat jini cislo a smeli sme pouzit fsechni veci na pocitani treba ze sme museli s cisel jedna, ctiri, dva a sest a dva udela cislo sedesatsest. reseni bi bilo treba: (jedna plus sest) na druhou plus ctiri! bez dvou bez sesti.
me se to tu libi, potom nebi zitra zase neco napisu
Kategorie:
1. Tag